Безпечні таблетки самостійного застосування

Ми працюємо за принципом інтернет магазину, в якому кожна жінка може купити оригінальні таблетки раннього медикаментозного аборту. Пропоновані таблетки відповідно до чеського законодавства можна купити без рецепта. Ми компанія, зареєстрована в Чехії, тобто країни, де доступ до ліків раннього аборту широко поширений. Це означає, що угоди, що здійснюються в нашому магазині безпечні і вільні від будь-яких правових наслідків. Наші консультанти розмовляють польською, тому, якщо у вас є питання, телефонуйте.

Приватність

Всі замовлення приватно упаковані. Кожна посилка має форму традиційного листа.

Безпечний метод

Наші таблетки є безпечним методом для самостійного застосування.

Ефективність

   Таблетки, куплені у нас, не тільки безпечні, але і ефективні в 98% випадків.

ЩО ТАКЕ АБОРТИВНА ТАБЛЕТКА?

Абортивна таблетка – це ефективний і безпечний спосіб припинення небажаної вагітності. Він також відомий як медикаментозний аборт. Абортна таблетка складається з двох препаратів, які приймаються послідовно, щоб викликати аборт. Перший блокує або уповільнює вироблення прогестерону в певних частинах тіла, другий викликає скорочення матки. Ці препарати викликають ранній викидень, видаляючи тканину з матки. Жінка може прийняти ці ліки приблизно до 12 тижня вагітності (відповідно до чеського законодавства) без особливого ризику.

Спочатку приймається Міфепристон, синтетичний стероїдний гормон, який використовується як альтернатива хірургічному методу аборту. Він працює, блокуючи вироблення прогестерону, який необхідний для продовження вагітності.

Без прогестерону слизова оболонка матки пошкоджується і починає руйнуватися під час менструації. Це викликає спазми та кровотечу, подібні до нормальних критичних днів. Потім вагінально використовується Мізопростол, він також викликає скорочення в матці, які викликають видалення тканини з організму під час менструальної кровотечі.

ДОВІРСЯ НАМ

Абортивні таблетки є одним з найбезпечніших і найменш інвазивних способів переривання вагітності. Їх можна використовувати до 12 тижнів після зачаття.

 

Цей варіант існує вже більше 30 років і за цей час був ретельно вивчений. Це ефективний метод припинення вагітності без хірургічного втручання, що робить його особливо привабливим для багатьох жінок, які не можуть дозволити собі процедуру або мають протипоказання до загальної анестезії.

 

Жінки мають право розпоряджатися своїм тілом, і ніхто інший не повинен перешкоджати цьому .

Інформація, доступна в інтернеті, дуже корисна, але для багатьох людей доступ до неї може бути складним через обмежувальні закони або відсутність фінансування. Ці фактори можуть призвести до невдалої ситуації, коли у вас буде дуже мало вибору щодо того, що станеться далі, якщо ви зважитесь не доношувати вагітність.

Переривання вагітності існує з давніх часів, коли жінки знайшли свій шлях за допомогою різних методів, які дозволили їм припинити небажану вагітність, тому що вони не могли дозволити

собі мати дітей або не хотіли мати більше дітей за всяку ціну; деякі навіть вдавалися до небезпечних процедур, які завдавали що незворотної шкоди.

 

Рекомендоване Дозування:

M і f e-перорально 1 шт. М і s о-вагінально 4 шт

Потрібна додаткова інформація?

Тел.: 00 420 704 549 939 Можливий особисте отримання в нашім пункті Прийом в Pilzno за попередньою домовленістю. Пн-пт: 12-15 годин

Застосування

Фармакологію краще застосовувати рано вранці або пізно ввечері, так як потрібно лежати в ліжку. У перший день слід приймати по 1 таблетці Mife до устно, а через 24 години ще 4 таблетки Miso вагінально (по 4 таблетки одночасно), а потім лягти в ліжко в очікуванні початку кровотечі. Середній час початку кровотечі коливається від однієї до шести годин, але іноді воно може з’явитися навіть через 24 години. З ліжка можна вставати через 6 годин. При появі кровотечі можна вставати раніше. Після кровотечі ми йдемо в душ, щоб зробити полив теплою водою, щоб позбутися від залишків глобул. В обов’язковому порядку через 3-4 дня слід піти на УЗД, щоб підтвердити повний викидень і перевірити, чи добре очищена матка.

ДОВІРСЯ НАМ

Протягом багатьох років нам довіряли багато жінок, приєднуйтесь до них.

Projekt bez tytułu
Projekt bez tytułu (12)
Projekt bez tytułu (4)
Projekt bez tytułu (3)
Projekt bez tytułu (2)
Projekt bez tytułu (1)

Як працює абортивна таблетка?

Абортивна таблетка є безпечним і ефективним способом переривання вагітності. Таблетки складаються з двох ліків, які працюють разом: перший блокує або уповільнює вироблення прогестерону в певних частинах тіла; і другий, який викликає скорочення матки. Ці препарати викликають ранній викидень, видаляючи тканину з матки. Жінка може приймати ці ліки приблизно до 12 тижнів вагітності (згідно з чеським законодавством) без особливого ризику. Скільки коштують таблетки для раннього лікування? Абортивні таблетки-це спосіб перервати вагітність. Багато жінок використовують їх з різних причин, таких як неготовність мати дитину, фінансові проблеми або побоювання щодо свого психічного здоров’я та добробуту. Вартість такого комплекту становить 750 зл. Їх ціна в залежності від багатьох факторів в різних джерелах може відрізнятися. Ile kosztują tabletki wczesnoporonne? Tabletki poronne są sposobem na przerwanie ciąży. Wiele kobiet stosuje je z różnych powodów, takich jak brak gotowości do posiadania dziecka, problemy finansowe lub obawy o swoje zdrowie psychiczne i dobre samopoczucie. Koszt takiego zestawu wynosi 750 zł. Ich cena w zależności od wielu czynników w różnych źródłach może się różnić.

Термін виконання замовлення становить 4 робочих дні Абортивні таблетки до 12-го тижня найбільш ефективні, в 98% випадків відбувається викидень

Інструкція по розміщенню замовлення

1. Увійдіть у ваш банківський додаток * переказ також можна замовити на пошті або в будь-якій банківській установі
2. Починаємо новий переказ коштів.
3. Вводимо номер рахунку: PL 57 1600 1462 1857 7288 7000 0001 (переказ на польський рахунок)
4. В якості одержувача ми вводимо: Hynek Sverak
5. У назві перекладу ми вказуємо: ім’я, прізвище (можна вказати, інше ніж власне) та адресу доставки.
6. Перераховуєте суму 750 PLN. (зл .) (при необхідності замовлення двох упаковок Загальна ціна 1200 зл., тобто 600 зл. За штуку)
7. Чекаєте на посилку можливо забрати особисто в нашому пункті в Pilznie за попередньою домовленістю.

Adres

Americká 11/7b, 301 50 Pilzno 3-Jižní Předměstí

Open Hours:

pn-pt: godz. 12-15
Odbiera lekarz mówiący w j.pol
Tel.: 00 420 704 549 939